CosmoQueen Foundation handgemaakte symbolische sjaals

CosmoQueen Gifts | Onze symbolische cadeaus

Symbolische betekenis is vaak waardevoller

Een met zorg uitgezocht cadeau met symbolische betekenis is vaak waardevoller dan een standaard geschenk. Niet voor niets worden de zoektermen ‘fairtrade’ cadeaus en ‘duurzame’ cadeaus veel gebruikt in allerlei zoekopdrachten.

CosmoQueen Foundation fotoshoot MyMollseye handgemaakte producten

Op onze site beschrijven we per aankoop en product welke impact jij kan maken met de aankoop van zo’n bijzonder cadeau. Met de opbrengst van de verkoop van onze producten kan CosmoQueen vrouwen en mannen helpen aan economische en sociale zelfstandigheid.

Neem bijvoorbeeld Madame Salma uit Jordanië. Ze is 53 jaar oud, ongehuwd en heeft geen vader en moeder meer. Met zeven broers en zussen, waarvan één broertje een handicap heeft, is het belangrijk om een inkomen te genereren. Madame Salma:

“Ik werk sinds 2005 op de Al Nuzha Woman Society werkplaats, waar ik CosmoQueen shawls de kamelen wollen geschenkzakjes maak. Ik heb daar precies geleerd hoe ik op basis van de CosmoQueen designs de shawls kan maken. Ik ben blij dat ik hiervoor mijn traditionele vaardigheden kan inzetten en ook met de lokale vrouwen kan samenwerken.”

Aan de Al Nuzha Woman Society zijn door CosmoQueen materialen en apparatuur gedoneerd, zoals een kopieermachine, strijkijzers en naaimachines. Op deze manier kan de werkplaats bestaan en kunnen de vrouwen de opdrachten van CosmoQueen maken.

 CosmoQueen Foundation - Meet the Queens - Salma

Eén mooi voorbeeld van één van de verhalen achter onze producten. Wij bedenken de ontwerpen hier in Nederland en maken gebruik van de lokale vaardigheden en materialen. Met onze nieuwe website en nieuwe productfotografie proberen wij alle producten gemaakt door onze Queens, nog beter zichtbaar te maken. Onze ambitie is groot en jouw aankoop maakt het verschil. Dankzij jullie hebben al veel vrouwen de stap gezet naar een beter bestaan. We zijn benieuwd wat jullie vinden van onze producten die je hier kan vinden. Zonder vrijwilligers zouden we dit niet allemaal kunnen doen en in stand houden. De nieuwe fotoshoot werd mogelijk gemaakt door MYMOLLSEYE film, fotografie & animatie. WEBSTRIJD internetmarketing helpt CosmoQueen met het vergroten van haar digitale aanwezigheid.

Met een symbolisch cadeau maak je drie mensen gelukkig: de maker, de ontvanger én jezelf!

CosmoQueen Foundation handgemaakte symbolische sjaals

CosmoQueen Gifts | Onze symbolische cadeaus

Een met zorg uitgezocht cadeau met symbolische betekenis is vaak waardevoller dan een standaard geschenk. Op onze site beschrijven we per product welke impact jij kan maken met een aankoop.
CosmoQueen Stories | Van lokale vaardigheden naar trendy producten

CosmoQueen Stories | Van lokale vaardigheden naar trendy producten

Het verhaal van de stichting CosmoQueen van oprichting, impact tot haar award.
CosmoQueen Gifts | handgemaakte producten met een verhaal

CosmoQueen Gifts | handgemaakte producten met een verhaal

Ondersteun jij het creëren van werk en het verwezenlijken van opleidingen. Koop onze handgemaakte producten.