Kom in Actie

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om geld op te halen voor CosmoQueen. Geweldig dat jij ons helpt om ons doel te behalen, want elke bijdrage maakt een verschil in het leven van mensen die geen economische of sociale zelfstandigheid kennen.

Er zijn veel manieren om geld op te halen, maar kies vooral iets wat bij je past. Je kan een eigen actie starten door bijvoorbeeld:
  • je verjaardag te vieren en je vrienden te vragen om als verjaardagscadeau geld te doneren;
  • een marathon te lopen en jezelf te laten sponsoren door familie en vrienden ten behoeve van CosmoQueen;
  • een event te organiseren;
  • als cadeau voor je pasgeboren kind te vragen aan familie en vrienden om een donatie aan CosmoQueen te doen i.p.v. een cadeau te geven;
  • statieflessen te verzamelen en het opgehaalde statiegeld te doneren;

Met elke actie geef je vooral vrouwen de kans hun unieke talenten in te zetten die onmisbaar zijn bij het bouwen aan een duurzame, veilige wereld met welvaart en kansen voor iedereen.

Heb je een actie bedacht stuur ons dan een bericht via onze 
contactpagina.

 

Actiestarters in beeld

Corien van den Wall Bake - Actieheld CosmoQueen Foundation
 

Corien van den Wall Bake

Mijn actie
Voor mijn verjaardag gaf ik een mooi verjaardagsfeest en in plaats van een materialistisch kado was mijn grootste wens dat de gasten een donatie deden aan CosmoQueen. De donaties zijn naar het vrouwenproject “Pondok Kashi, opleiding en werk” gegaan. Drie vrouwen hebben hierdoor een jaar lang een opleiding kunnen volgen.
Mijn wens
Ik vind het belangrijk om vrouwen (en mannen), die niet de kans krijgen een opleiding te volgen, te helpen. CosmoQueen sluit hier mooi bij aan. Ze geeft deze mensen de gelegenheid een opleiding te volgen en eerlijk betaald werk te doen. Ik ben trots dat ik en mijn vrienden een mooie bijdrage hebben kunnen leveren en daarmee CosmoQueen hebben kunnen steunen.
Gedoneerd
€ 1.330,-

 

Kris Rekers - Actiestarter CosmoQueen Foundation  

Kris Rekers

Mijn actie
Ik ben bij een belangrijke voetbalwedstrijd van mijn club mijn eigen gemaakte cupcakes gaan verkopen om geld in te zamelen voor CosmoQueen.
Mijn wens
Mijn wens is dat gezinnen uit andere landen net zoveel kansen krijgen als wij dat krijgen omdat we in Nederland wonen.
Want ik en mijn zus hebben het geluk dat we hier geboren zijn en dat heeft niet iedereen.
Gedoneerd
€ 56,-

 

Marloes Beekman - Actiestarter CosmoQueen Foundation  

Marloes Westerhof

Mijn actie
In 2015 heb ik de New York Marathon gerend voor de vrouwen van CosmoQueen. Hiermee heb ik een mooi bedrag opgehaald waarmee de vrouwen van het project “Al Nuzha” eigen materialen als garen en stoffen hebben kunnen kopen. Hiervan kunnen ze lokale producten maken waarmee ze extra inkomen genereren.
Mijn wens
Op mijn 18e ben ik naar Ghana gegaan om daar vrijwilligerswerk te doen. Sinds die tijd zet ik me graag in voor goede doelen. CosmoQueen is een van de organisaties waar ik me graag voor inzet, omdat ik achter hun missie sta. Een organisatie die zich inzet voor kansarme mensen, die met behulp van het verschaffen van opdrachten een kans wordt geboden om een beter bestaan op te bouwen. CosmoQueen weet met haar expertise waar het gedoneerde geld het beste aan besteed moet worden en is hier transparant over. Hierdoor vertrouw ik de organisatie en weet ik zeker dat het geld goed terecht komt.  
Gedoneerd
€ 275,-