Wij bieden gemotiveerde kansarme mensen perspectief

Door werk en beroepsopleidingen in de textielindustrie

Full Circle Sjaal

€200,00

Duo Sjaal

€70,00

Silk Bag

€6,75

Leaves Sjaal

€75,00

CosmoQueen Foundation zet zich al meer dan 18 jaar in om ongelijkheden in onze wereld aan te pakken. Dit doen ze door het creëren van werk en beroepsopleidingen in de textielindustrie. Met de verkoop van onze handgemaakte producten en door donaties kunnen kansarme vrouwen en mannen worden geholpen op weg naar sociale en economische empowerment.

Leer meer over Ons en onze Impact

Onze Projecten

CosmoQueen Foundation - Kansarme mensen - waaronder slachtoffers van landmijnen en polio -  maken in opdracht van Stichting CosmoQueen unieke leisure towels, zijden cadeauzakjes & kralenpoppetjes om uiteindelijk economisch onafhankelijk te worden.

Werkcreatie project - CHA Cambodja

Kansarme mensen - waaronder slachtoffers van landmijnen en polio - maken in opdracht van Stichting CosmoQueen unieke leisure towels, zijden cadeauzakjes & kralenpoppetjes om uiteindelijk economisch onafhankelijk te worden.

Werkcreatie project - Friends Cambodja

Ouders en verzorgers die nu nog op straat leven maken duurzame tassen van gerecycled materiaal om hun kinderen en zichzelf te onderhouden en om een betere toekomst te creëren. Het idee en het ontwerp van de tas is aangeleverd door CosmoQueen.

CosmoQueen Foundation - Ouders en verzorgers die nu nog op straat leven maken duurzame tassen van gerecycled materiaal om hun kinderen en zichzelf te onderhouden en om een betere toekomst te creëren.

Werkcreatie project - Al Nuzha Jordanië

Kansarme vrouwen zetten hun traditionele vaardigheden in bij het maken en borduren van onze shawls & accessoires, die prachtig worden afgewerkt met zijde en kralen. Wij steunen deze Queens door opdrachten te verstrekken en door materialen te doneren. Door dit werk genereren zij inkomen en stabiliteit. The CosmoQueen Way to Empower.

Opleidingsproject - Pondakasi Indonesië

Door het volgen van onze opleiding in de textielindustrie krijgen vrouwen - veelal uit de sloppenwijken - een certificaat. Door deze opleiding worden de mogelijkheden op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Op deze manier zijn zij in staat om hun eigen inkomen te genereren waardoor hun levenssituatie aanzienlijk verbeterd.

CosmoQueen Foundation - Door het volgen van onze opleiding in de textielindustrie krijgen vrouwen - veelal uit de sloppenwijken - een certificaat. Door deze opleiding worden de mogelijkheden op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.
CosmoQueen Foundation handgemaakte symbolische sjaals

CosmoQueen Gifts | Onze symbolische cadeaus

Een met zorg uitgezocht cadeau met symbolische betekenis is vaak waardevoller dan een standaard geschenk. Op onze site beschrijven we per product welke impact jij kan maken met een aankoop.
Pilosa