De fair trade producten van CosmoQueen met een persoonlijk randje. Maak de handgemaakt shawls en tassen extra speciaal door ze te customizen. Ook zo steun je de vrouwen in Cambodja. Jouw gepersonaliseerde accessoires kunnen geproduceerd worden vanaf 100 stuks en worden geleverd exclusief doos. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met CosmoQueen stuur een bericht via onze contactpagina.

Terug

CustomQueen

CosmoQueen door jou

Jouw kleur, onze Shawl

Omschrijving

De shawls van fijne zijde die we met de hand laten weven door vrouwen op het platteland in Cambodja kunnen worden geproduceerd in een kleur naar keuze. De shawls komen standaard met het CosmoQueen logo, maar als eigen logo’s worden aangeleverd kunnen die op de shawls worden genaaid. McDonalds en TNT gingen je voor en hebben de customized shawl weggegeven als relatiegeschenk en als cadeau voor hun personeel.

Afmeting

  • Breedte: 49 cm

  • Lengte: 205 cm

TNT shawl bewerkt voor de website.jpg
TNT%20shawl%20bewerkt%20voor%20de%20webs

Jouw opdruk, onze Tas

Omschrijving

Deze stevige katoenen tas wordt gemaakt door vrouwen in Cambodja. De tas is ecru van kleur en is met zijn handige formaat en lange hengsel uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Met een zeefdruk kan jouw tekst of logo op de tas worden gezet, waardoor deze ook geschikt is voor promotiedoeleinden.  

Afmeting

  • Breedte: 26 cm

  • Lengte: 36 cm

  • Hengsel: 58 cm