"Met trots ontvang ik de CosmoQueen Award voor KidsRights. De doelstelling van CosmoQueen sluit naadloos aan bij die van ons. Een vrouw die kan voorzien in haar levensonderhoud biedt een stabiele basis aan haar gezin en is daarmee het rolmodel voor haar kinderen."
Caroline De Bruijn - CosmoQueen Award winnaar 2016/Ambassadeur Kidsrights

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Regatta

De inschrijving voor de COSMOQUEEN REGATTA is gestart! Op maandag 19 juni vindt de 11e Regatta plaats, ons belangrijkste fondsenwervingsevent. Zoals elk jaar wordt het evenement gehouden bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil & Roeivereeniging in Muiden. Verschillende gesponsorde Lemsteraken strijden dan om de eer van de CosmoQueen Wisselbeker. Het draait bij onze Regatta om sportiviteit en gezelligheid, maar vooral om het bereiken van onze doelstelling om kansarme vrouwen economisch zelfstandig te laten worden.
Na afloop van de wedstrijd wordt niet alleen de Regatta Wisselbeker uitgereikt, maar ook de CosmoQueen Award. Die Award gaat elk jaar naar een vrouw die zich net als CosmoQueen inzet voor een betere samenleving. Vorig jaar ging de prijs naar Caroline De Bruijn, ambassadeur van KidsRights.

De CosmoQueen Regatta 2016 was in alle opzichten een succes. Dankzij de bijdrage van de deelnemers, alle sponsoren, KNZ&RV, de booteigenaren en vrijwilligers kunnen we onze lopende projecten verder ondersteunen. Daarnaast bracht een bijzondere veiling extra budget op voor nieuw te starten projecten. 

Fotograaf Perry van Heije, PhotoMedia, heeft een fotorapportage gemaakt van de CosmoQueen Regatta 2016. Klik op de volgende links: Ontvangst, Groepsfoto's, CosmoQueens, Regatta, CosmoQueen Award, Prijsuitreiking, Borrel & Eten, Portretten.

Wilt u als bedrijf of particulier op 19 juni meedoen aan de CosmoQueen Regatta en zo onze doelstelling steunen?: U kunt dan op uw 'eigen' aak tien relaties, collega's, familieleden of vrienden uitnodigen. De dag begint om 11 uur in Muiden. Na de skippersbriefing volgt de lunch aan boord. Daarna worden de wedstrijden gevaren en na terugkeer in de haven is het tijd voor een borrel en diner in de Koninklijke Zeilvereniging. Tijdens de borrel vindt de uitreiking plaats van de CosmoQueen Wisselbeker en de CosmoQueen Award.

Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

Bent u niet bekend met de CosmoQueen Regatta, klik dan op de video van de Regatta 2013, voor een impressie.
Deze video is geproduceerd door Bastiaan Knol, Vibae Media.

 

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.